Home » Voorgaande exposities » Vlaardingen in Beeld, Michel van Nederveen

Vlaardingen in Beeld, Michel van Nederveen

5 t/m 28 oktober 2018

Van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 28 oktober (2018) exposeert Michel van Nederveen in Galerie de Duig met zijn fotoserie, “Vlaardingen in Beeld’.
Op deze expositie zullen er plus minus 25 foto’s worden getoond van de meest karakteristieke en beeldbepalende objecten in Vlaardingen.

Michel heeft de afgelopen maanden Vlaardingen gefotografeerd en hij deed dit voornamelijk in de nachtelijke en vroege uurtjes.
Hij speelde bewust in zijn foto’s met het licht, waardoor de kleur en de vertrouwde werkelijkheid in veel gevallen wordt versterkt.
Het resultaat van al die maanden fotograferen is uitgemond in een serie foto’s waar je Vlaardingen zult zien zoals je deze nog nooit hebt bekeken.
Michel zet ons een andere bril op, of misschien beter in dit geval, hij houdt ons een andere lens voor!
Als toeschouwer val je werkelijk van de ene in de andere verbazing op deze bijzondere expositie.

Nederveen: “Ik ben de uitdaging aangegaan om te laten zien hoe mooi Vlaardingen is en heb de stap genomen om te kijken en op zoek te gaan naar datgene wat onze stad zoal te bieden heeft.
Misschien denken de meeste Vlaardingers dat je dan snel bent uitgekeken maar niets is minder waar, het bewijs hiervoor heb ik denk ik wel geleverd met het eindresultaat.
Kortom ik wou een fotoserie maken met in de hoofdrol Vlaardingen, gefotografeerd door een echte Vlaardinger.
Persoonlijk denk ik dat dit mij wel is gelukt!”

Opening vrijdag 5 oktober 20:00 uur

Op vrijdag 5 oktober om 20:00 uur wordt deze bijzondere expositie geopend door onze nachtburgemeester, Leonardus IJdo.

Galerie De Duig
Landstraat 29
3131 CE Vlaardingen

Van 5 t/m 28 oktober kunt u iedere zaterdag en zondag terecht om de expositie “Vlaardingen in Beeld” te bezichtigen. Galerie de Duig is in het weekend geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De entree is gratis!

Pin It on Pinterest

Share This